Om CB Auto2018-11-12T09:24:37+00:00

Om CB Auto

Om CB Auto

C.B. Auto har eksisteret i mere end 40 år. Firmaet blev i sin tid startet af Christen Bonde, men pr. 1.10.2018 købte Benjamin Henriksen firmaet, og driver det videre i samme ånd.

Vi er 4 ansatte i firmaet og har specialiseret os i alt indenfor moderne reparation og vedligeholdelse af biler. Vi har pladeværksted, mekanisk og autoelektrisk værksted og anvender det mest moderne udstyr. Endvidere bruger vi en rigtig god maler og har kvalitetsleverandører af reservedele.

Vi går op i at have tilfredse kunder, og du vil derfor også opleve, at serviceniveauet er i top. Med vores erfaring er du og din bil garanteret en god behandling. Om det er en skade, der skal udbedres eller en aircondition, der ikke virker, så er du sikker på, at CB Auto kan ordne det for dig inden for rimelig tid og helt uden problemer.

Det har ingen betydning, om du har en spritny Mercedes eller en gammel Renault. Vi reparerer og udfører service på alle biltyper!

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.30 – 16.00
Fredag 07.30 – 13.30
Lørdag: Lukket

Lånebil

Når din bil er til reparation hos C.B. AUTO, stiller vi en lånebil til rådighed. Prisen er kun kr. 100,- plus moms pr. dag, eksl. forbrug.

Få et godt tilbud